Envoltats de plàstics

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Heu observat mai la quantitat de plàstic que hi ha dins de casa vostra?
Heu intentat fer canvis?

Jo si, i és increïble com costa trobar alternatives i de quina manera he normalitzat l’ús del plàstic al voltant meu. Tota aquesta dificultat, m’ha fet que abandones i em quedes amb els canvis més còmodes i simples, però aquest any és el definitiu, penso eliminar el plàstic de casa meva! I us penso anar explicant aquests canvis.

Sembla que ara està molt de mode ( que ja és “bo” ) però cal dir que com ambientòloga sempre ho he tingut al punt de mira, perquè tot exercint d’educadora ambiental, predico molt sobre els residus i m’esforço molt per portar-ho a la pràctica, però segueixo observant casa meva i segueixo envoltada de plàstics.

Estar confinada, com tothom, m’ha fet reflexionar i tornar a donar una volta als residus que genero com a persona i a posar-hi remei, però remei de veritat!

Per això neix el projecte Ales, que consisteix en l’elaboració de compreses de tela, amb el valor afegit de fer-ho amb teles recuperades que anaven a ser un residu, sempre garantint la seva qualitat i funcionalitat, aquesta a sigut la feinada, de trobar materials adequats que es puguin aprofitar i que siguin transpirables, impermeables, còmodes, segurs, higiènics, etc, per al nostre cos.

I per altra banda, no només ens volem quedar amb el canvi d’hàbit de les compreses convencionals a les compreses de tela, hi ha moltíssimes coses més, que com ja he comentat, agafo el repte de fer canvis d’hàbits cap a la sostenibilitat i explicar-ho a través de les xarxes perquè tothom s’animi, i fem entre totes que tot això no costi tant!

Així que us animo a seguir, tant les xarxes com el blog, perquè tot això, només a fet que començar a volar!! Fins aviat,

salut i natura!

Més articles que et poden interessar