Compreses de tela -talla-M

11,00 (IVA inclòs)

Compreses, de 21cm aprox.

Capes exteriors:

teles noves 100% de cotó i certificat Oeko-Tex 100, el qual certifica que són teixits lliures de tòxics.

Capes interiors:

teles reciclades; capa absorbents (tela de ris) i  capa impermeable.

Producte fet a mà 100%

Descripció

Compreses de tela, emmarcada dins d’un projecte ambiental i d’economia circular, anomenat “Projecte Ales”.
El “Projecte Ales” reutilitza teles per crear alhora, productes que ens fan la vida més sostenible, com per exemple, les compreses de tela.
Actualment ens nodrim de donacions de teles de particulars, teles que anirien a parar a un abocador i que estan en perfectes condicions per ser convertides en altres productes.

Vols formar part d’una menstruació sostenible i conscient?

Una dona pot crear tones de residus a causa de la menstruació. Utilitzant aquestes compreses de tela i la copa menstrual, podem reduir aquesta quantitat de residus al llarg de la nostra vida. A més a més, sabem que compreses tradicionals i els tampons estan fabricats amb productes nocius per a la nostra salut.

De què estan fetes les nostres compres?

Les nostres compreses de tela, estan fetes amb 4 capes.
Les 2 exteriors, no són teles aprofitades si no teles noves de cotó 100% i amb certificat Oekotex 100. Aquest certificat ens assegura que les teles estan lliures de tòxics.
Les 2 capes interiors sí que són teles aprofitades. Trobem una capa absorbent, tipus tela de ris i una altra capa impermeable. Sovint aprofitem teles de paraigües trencats, aquests ens proporciona una capa impermeable i transpirable.
Finalment els botons són metàl·lics lliure de níquel.Fàcils de rentar, això sí, sempre amb aigua freda!El “Projecte Ales” elabora més productes, però amb una condició: cada producte que es crea, ha de ser un producte que ens ajudi a reduir els residus al nostre dia a dia.Tots els productes són fets de manera artesana de principi a fi, elaborades al Maresme. Per tant, si no trobeu la compresa de tela que necessiteu, la podem fer a mida. A més a més, podeu escollir estampats si m’ho especifiqueu en el mail de comanda.Doneu un cop d’ull a la botiga que trobareu moltes més coses, espero que us agradi!Si teniu dubtes podeu contactar directament, cliqueu aquí!I si em voleu seguir a Intagram, cliqueu aquí!

Moltes gràcies, per la vostra atenció!

Informació addicional

Tria nombre de capes absorbents

1 capa, 2 capes