Educació ambiental

Des d’Oreneta, tenim llarga trajectòria en l’educació ambiental i l’educació en el lleure, una educació fora de les aules, encarant sempre aquesta educació  cap al nostre terreny professional, la biologia i les ciències ambientals.

Seguim línies com l‘ecopedagogia , que engloba els termes :“pedagogia”, “sostenibilitat” i ”ecologia”.  Creiem que, un concepte que ho engloba tot, és bàsic per a l’educació. Volem proporcionar una visió global de la vida, fomentant un pensament crític, analític, reflexiu, lliure, d’igualtat i cooperació.

Creiem firmament en una educació per la transformació social, un procés més socioeducatiu per al desenvolupament d’una educació més crítica, responsable i compromesa en l’àmbit individual i col·lectiu, donant lloc a una societat més justa i equitativa en un entorn ambiental sostenible.

Oreneta Educació

Tallers ambientals

Realitzem tallers per escoles, que es realitzen a l’aula o a les hores d’extraescolars. També tenim tallers per a altres públics, que es poden impartir a centres cívics, a centres per a joves, en jornades, a les fires dels pobles, etc.

Tallers ambientals
Sortides a l’entorn natural

Sortides a l'entorn natural

Fem sortides a la natura, per aprendre sobre l’entorn natural que ens envolta. Són sortides per a tots els públics, on gaudim i aprenem sobre plantes, arbres, animals, sons, rastres i tot el que sorgeixi.