Educació ambiental: Tallers

Realitzem tallers per escoles, que es realitzen a l’aula o a les hores d’extraescolars. També tenim tallers per a altres públics, que es poden impartir a centres cívics, a centres per a joves, en jornades, a les fires dels pobles, etc.

Oreneta Educació
Tallers Escolars a l'Aula

Tallers escolars a l'aula

Realitzem tallers esporàdics a dins l’aula, per treballar sobretot els impactes ambientals del nostre consum, alguns dels tallers que oferim són:

Etiquetes

Descobrir tot jugant i investigant d’on prové la roba que portem, i les conseqüències ambientals que això comporta. Opcional: finalitzar el taller fent un porta entrepans.

Envia’m un “whats”

Descobrir de què està fet els nostres mòbils i les conseqüències ambientals.

Que hi ha darrere de la nevera

Descobrir d’on venen alguns aliments que hem normalitzat, i que tenen un gran impacte ambiental que els comprem i consumim.

Tallers extraescolars

Oferim activitats en horari extraescolars, enfocats a activitats amb contacte amb la natura, treballs manuals amb elements de la natura, experiments, aprenentatge de plantes i animals propers, coneixença de petjades i sons de la natura, experiments, etc.

Realitzem les activitats, en funció de les inquietuds dels infants que hi participin.

Tallers ambientals
Ludoteca Mediambiental

Ludoteca mediambiental

Espai mòbil amb diferents activitats, per jugar, observar i descobrir la nostra fauna i flora de Catalunya. (públic: de 3 a 10 anys aprox.).

Especialment dissenyat per a fires, jornades, per a ajuntaments, centres cívics, etc.

Pack de tallers per a la sostenibilitat

Un conjunt de quatre tallers de diferents temàtiques, com per exemple, el·laborar la nostre pasta de dents o el nostre propi xampú. 

Molt pràctics, senzills i útils per:

Fer un canvi d’hàbits en el nostre dia a dia i reduir residus. Ser conscients del nostre consum i fer-ho de manera més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Especialment dissenyat per a fires, jornades, per a ajuntaments, centres cívics, etc.

Pack de tallers ambientals