Tallers

per infants, joves, famílies

Realitzem tallers per escoles, que es realitzen a l’aula o a les hores d’extraescolars. També tenim tallers per a altres públics, que es poden impartir a centres cívics, a centres per a joves, en jornades, a les fires dels pobles, etc.

Pack de tallers per a la sostenibilitat

Un conjunt de quatre tallers de diferents temàtiques, com per exemple, elaborar la nostre pasta de dents o el nostre propi xampú. 

Molt pràctics, senzills i útils per:

Fer un canvi d’hàbits en el nostre dia a dia i reduir residus. Ser conscients del nostre consum i fer-ho de manera més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Especialment dissenyat per a fires, jornades, per a ajuntaments, centres cívics, etc.

Aquí teniu el pdf i més informació

 

Oreneta Educació
sostenibilitat
activitats per nens

Tallers per a les places dels pobles!

Realitzem tallers de natura i sostenibilitat, per ajuntaments, centres cívics, etc.

Tots els tallers estan pensats per apropar la natura als infants i a les famílies que hi participen. Elaborem tallers d’art amb materials de la natura i/o reutilitzats.

Ludoteca Ambiental

Activitat plena d’opcions per aprendre sobre la fauna i la flora del nostre entorn.. Proporcionem materials, elaborats per nosaltres perquè cada infant trobi el seu espai per observar, pintar, jugar, llegir.

Espai de joc lliure, amb materials com lupes, jocs de memòria per relacionar petjades de mamífers, llibres de natura, fitxes interactives, etc…

Clica aquí per a més informació….

educació ambiental