El petit catàleg

Des d’Oreneta, volem apostar per al projecte Ales al 100% i el reaprofitament de les teles, tot i així en alguns productes utilitzem teles noves i/o especials per garantir el seu funcionament.

A més a més dir, que tot el que es fa dins el Projecte Ales, es fa a mà  i de manera artesanal.

compreses de tela

Compreses de tela

Elaborades amb teles noves i teles reutilitzades. Les capes externes són teles noves de cotó 100%  amb certificat OEKO-TEX 100, aquest certificat ens garanteix que són teles lliures de tòxics. 

A l’interior hi ha dos capes, l’absorbent i la impermeable, aquestes capes si que provenen de les teles reutilitzades. En el cas de l’absorbent és tela de ris, per tant normalment reutilitzem tovalloles i en el cas de la capa impermeable, normalment reutilitzem teles que siguin alhora transpirables, com són els paraigües, els sobre-sostres de les tendes de campanya, peces de roba de muntanya, etc…

Totes porten botons lliures de níquel.

Talla Salvaslip (16cm) – 8€    ·    Talla M (21cm) – 9€     ·    Talla L (24cm) – 10€

"Unsponge"

Esponges per rentar els plats i deixar enrere els fregalls sintètics que avui en dia estem utilitzant .

Fetes amb teles reutilitzades. Per un costat, tela de tovallola i per l’altre tela de cotó, estil lona. L’interior és a base de capes de tovallola. Porta una cinta per penjar i assecar correctament. Hi ha dos mides:

Talla S – 8cm x 8 cm – 5€     ·     Talla M – 14cm x 8 cm – 8€

sostenibilitat
sostenibilitat

Porta-entrepans

Fets també amb teles reutilitzades, però afegim el plàstic alimentari perquè ajuda a que les teles no es taquin d’oli i siguin fàcils de rentar.
Van molt bé les teles de les estovalles, així que si teniu unes de velles però que els hi teniu molt d’estima us les puc convertir en aquest útils porta-entrepans!
 
Fem 2 mides:
Talla Infantil – 45cm x 31cm – 6€     ·       Talla adults/es: 54cm x 31cm – 8€

Desmaquillants

Discs desmaquillants amb teles reutilitzades, per un costat teles de tovalloles i per l’altre costat teles de cotó decoratives, porten una cinta per penjar-los i assecar-los millor.

Mides de 8 cm x 8 cm. Es venen de manera individual o en paquets de 5.

Individual -2,50€    ·   Paquet de 5 u. -10€

sostenibilitat

Més informació