Projecte Ales

Projecte Ales: recuperació de residus tèxtils per transformar-los en productes nous que ens ajuden a tenir una vida més sostenible

El Projecte Ales, neix d’una inquietud sobre la gestió dels residus. Hem treballat durant anys la gestió dels residus urbans, juntament amb el concepte de les “R” (reduir, reutilitzar, reciclar). Aquest projecte posa en acció i pràctica la REUTILITZACIÓ de residus tèxtils, la REDUCCIÓ de residus urbans, tot allargant la vida útil dels teixits transformant-los en productes que alhora ens ajuden a ser més sostenibles i a deixar el plàstic enrere. Un dels productes més destcats són les compreses de tela.

Oreneta Educació

Creats amb materials recuperats

 El PROJECTE ALES, consisteix en recuperar material tèxtil que anaven a ser llençat a les escombraries, on el seu destí són les incineradores o els abocadors. Aquests materials, un cop seleccionats i netejats, es converteixen en porta-entrepans,  compreses de tela, desmaquillants, etc. Actualment també ens estem nodrint molt de donacions de particulars.

Per exemple, la tela d’un paraigües trencat, ens serveix com a  capa impermeable a les nostres compreses de tela!

reciclar
oreneta

Un projecte mediambiental i social amb totes les garanties

Productes emmarcats en un projecte ambiental, d’economia circular, social i d’artesania.

Garantint el 100% la qualitat i funcionalitat de les teles que utilitzem.

Per cada compra d’aquests productes, en generem de gratuïts per fer donacions a entitats perquè aquests productes arribin a tothom que els necessiti.

 

PROJECTE ALES, en imatges:

Trobareu els productes del PROJECTE a la BOTIGA online.