Projecte Ales

Projecte de recuperació de residus tèxtils per transformar-los en productes nous que ens ajuden a tenir una vida més sostenible

Aquest projecte neix d’una inquietud sobre la gestió dels residus. Hem treballat durant anys la gestió dels residus urbans, juntament amb el concepte de les “R” (reduir, reutilitzar, reciclar), i aquest projecte posa en acció i pràctica la REUTILITZACIÓ de residus tèxtils, la REDUCCIÓ de residus urbans, tot allargant la vida útils d’aquests teixits transformant-los en productes que alhora ens ajuden a ser més sostenibles i a deixar el plàstic enrera.

Oreneta Educació

Creats amb materials recuperats

 El PROJECTE ALES, consisteix a recuperar material tèxtil que anaven a ser llençat a les escombraries, on el seu destí són les incineradores o els abocadors. Aquests materials, un cop seleccionats i netejats, es converteixen en porta-entrepans,  compreses de tela, desmaquillants, etc. Actualment també ens estem nodrint molt de donacions de particulars.

Per exemple, la tela d’un paraigües trencat, ens serveix com a  capa impermeable a les nostres compreses de tela!

reciclar

Un projecte mediambiental i social amb totes les garanties

Productes emmarcats en un projecte ambiental, d’economia circular i social. 

Garantint el 100% la qualitat i funcionalitat de les teles que utilitzem.

Per cada compra d’aquests productes, en generem de gratuïts per fer donacions a entitats perquè aquests productes arribin a tothom que els necessiti.

 

 

PROJECTE ALES, en imatges:

Els productes del PROJECTE ALES:

Compresa de tela

Compreses de tela

De moment és l'únic producte on les teles exteriors són noves. Al ser un producte íntim utilitzem teles amb certificats lliures de tòxics com el OEKOTEX100

sostenibilitat

Desmaquillants

Tela de tovallola i tela de cotó, mides 8cm x 8cm amb una cinta per penjar-los.

sostenibilitat

"Unsponge"

Esponja per fregar els plats amb materials de cotó. Diferents mides.

sostenibilitat

Porta-entrepans

El típic porta entrepans, que ens ajuda a gaudir d'esmorzars. En aquest producte també hi ha el plàstic alimentari, una tela especial.

Per a més informació